Eilen siis kävimme hakemassa Simban uuteen kotiin:) Nukkui koko matkan miltein tänne ja jäihän tuo siksi aikaa nätisti autoon kun kävimme hakemassa jostain ihme paronista kerrosateriat matkaan, kun ei viititty jättää sitä pitkäksi aikaa yskin.

Hyvin meni siis matka ja meni paljon nopeammin kuin viimeksi ja se on hyvä^^. Tällä hetkellähän tuo vinkuu ''omassa'' huoneessaan kun viime yön nukkui sänkyni vieressä omalla pehmeällä lampaankarvan näköisellä alustallaan. Tekihän tuo yön aikana kolmet jätökset huoneeseeni, mutta olin oikeasti niin väsynyt etten jaksanut kun vasta aamulla ottaa ne pois. Ja lirauttihan tuo pari kertaa lattialleni ja kas kummaa, se juo omat pissansa O_o' Ei ihme, että oksensi aamulla.. Mutta kaipa se tottuu tuohon omaan huoneeseensa.

Simba on todella vilkas silloin kun sitä ei väsytä ja seuraa minua kuin hai laivaa;D Tässäpä kuvia:

1727970.jpg

Taisi juuri roiskua vettä vesikupista? kun on piässä simballa märkiä karvoja;)

1727975.jpg

Oma peti kullankallis<3

1727984.jpg

Täältäpä mää tulen:D

1727988.jpg

Simba äitin sylissä:3

1727992.jpg

Olenpahan vain tässä söpönä.. (nuo kaulapannan metallilenkit näyttävät kyllä jännältä noin;D)

1728002.jpg

Tutkimassa pensasta

1728010.jpg

Tuo kaulapanta, joka tuli mukana pentupaketissa näyttää kuvassa todella suloiselta:3

1728017.jpg

Pidän tästä kuvasta melkoisesti, e vain yhtään tiedä miksi;)

1728027.jpg

Jäisipä tuo valkeapiirto vahvemmin näkyviin, se on niin söpö siinä<3

1728034.jpg

Ainut ''melko'' kunnollinen sivukuva, se kun ei malta pysyä paikoillaan. Mutta ei kylläkään lähde minnekkään ilman lupaa:)

Simba säikähti tänään moottoripyörän ääntä kun isä pisti sen käyntiin. Lähti siitä läheltä ja nopeasti ulisten oven luo ja samalla kolautti oikean etutassunsa vähän portaaseen, mutta eipä tuossa kummemin käynyt. Vähän aikaa ontui, kun saattoi koskea mutta eipä taida enää. Nyt on jo reipas kuin mikä:D