Simban nämä noin kaksiviikkoa meillä on mennyt hyvin, alkaa jo melkein tajuta että kakan paikka on ulkona eikä sisällä. Paitsi no.. äskenhän se teki tortut Samulin pedille (tiibetinspanielin). Kaipa se siitä.. pikku hiljaa^^ Kyllä se aina kun ulos viepi niin pissaa, mutta sattuu aina pieniä vahinkoja sisällekkin:)

Simba on alkanut pureskelemaan ja kantelemaan kenkiä, mutta onneksi se puree vain yhtiä isän vanhoja aikoja sitten puolikuolleita kenkiä^^' tosin olisi parempi jos ei niitäkään purisi. Viime viikolla tuo puri aika paljon ihan käsiäkin yms.. Sanoin tosin aina napakasti EI ja annoin lelun pureskeltavaksi. Jaah.. se tykkää myös vetää housuni naruja (ihan rakastaa sitä) ;D

Mutta! arvatkaas mitä? kun pyydän sitä istumaan (pidän oikeaa kättäni ylhäällä ja pidän etusormea ja peukaloa yhdessä) niin se istuu! vatsivau:D annan kylläkin myös pienen palkkion (koiran naksuja). Siitä tulikin mieleen, että se rakastaa ylikaiken kissan naksuja O_o pitää aina kieltää hirveästi ettei se mene syömään niitä. Jo on.. kun toisetkin koiramme syövät niitä ennemmin kuin koiranruokaa. Kissojako näistäkin tulee?? noo onhan tuo Simba pari kertaa naukaissut;)

Simbasta ja Samulista on tullut hyvät kaverit, tosin Digi karttaa Simbaa aika paljonkin vielä. Nähtävästi pelkää tuollaista pikkupentua, joka riehuu ja leikkii koko ajan. Tai no ei oikeastaan riehu, Simba on ihmeen rauhallinen pentu oikeastaan:)

Tänään kokeilin sille kennelin antamaa kaulapantaa ja hihnaa, kaulapannan se jotenkin sietää mutta ei liiku mihinkään kun siihen kiinnittää hihnan. En siis vielä tietenkään aijjo käyttää sitä lenkillä, kokeilen vain siksi että tottuisi. Miten pennun saisi totutettua hihnaan? muut koiramme ovat tottuneet melkein heti, mutta Simba laittaa aina pakin päälle;D Neuvoja otetaan vastaan.

1758289.jpg

1758293.jpg

Tietokoneen luona se on niin mukavaa nukkua:3

1758298.jpg

Samuli sedän viekussa on myös mukava nukkua:)

1758301.jpg

What you looking at me? (juu ei varmastikkaa menny täysin enkun lakien mukaan)

1758304.jpg

''Kaho ny, mä puren sua karvoist!'' (samulin silmät on aika hianot^^')

1758305.jpg

Ollaan kavereita jookosta?

1758306.jpg

''juu tiiän, miun housunnauhat on niin mjahtavaa pureskeltavaa..'' :3

1758307.jpg

Ja sitten sammakkoasentoon mars!;D